Livrarea Produselor PSI

Livrarea Produselor

Orice comanda plasata pe www.magazin-psi.ro beneficiaza contra cost de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa, fara a impune o limita minima pentru valoarea comenzii.

Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului. Pentru o protectie mai buna a produselor, S.C. AMBIENT GC S.R.L. va expedia in unele cazuri produsele cu un ambalaj suplimentar.
Preferinte legate de livrare - puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata, fara nici un cost suplimentar. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea certificatului de calitate si garantie si a facturii fiscale.

Durata Livrarii   

Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta pana la adresa de destinatie.

Costul livrarii

S.C. AMBIENT GC S.R.L. efectueaza livrari atat prin resurse proprii cat si printr-o societate de curierat rapid.


Livrarea prin curierat rapid are o taxa minima de 25 de Ron - pret cu TVA inclus, cost ce include:

        -    un colet de maxim un kilogram;

        -    livrarea coletului oriunde pe teritoriul Romaniei;

        -    returul documentelor sau a banilor - rambursul;

        -    asigurarea marfii transportate.

 

Nota: pentru fiecare kg in plus fata de coletul cu taxa minima de livrare, se adauga o taxa de 1,2 Ron/kg - pret cu TVA inclus.   Pentru colete mai mari de un kilogram sau pentru comenzi ce depasesc suma de 1000 Ron fara TVA, costurile pot fi negociabile in functie de:
         -    volumul coletului/coletelor 
         -    greutatea coletului/coletelor;
         -    locatia de livrat a coletelor; 
         -    valoarea totala a facturii.

 

Factura emisa va contine taxa de transport mentionata separat fata de valoarea totala a produselor care va fi comunicata odata cu confirmarea comenzii de catre un operator al  S.C. AMBIENT GC S.R.L.. Aceasta taxa nu se aplica in cazul in care clientul decide preluarea produselor de la depozitul  S.C. AMBIENT GC S.R.L. , indiferent de distanta sau de modalitatea prin care produsul a fost adus in depozitul nostru.

Livrarile de produse in PLOIESTI (si pe o raza de 15 km in apropiere) se realizeaza gratuit.

 

Derularea Comenzii   

Lansarea comenzii (telefonic sau direct pe site) - dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj prin care va fi confirmata inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra. Inainte de a lansa comanda, va rugam sa verificati disponibilitatea produsului, oferita pentru informare chiar in pagina de prezentare a acestuia. In toate aceste situatii, S.C. AMBIENT GC S.R.L. va depune toate eforturile pentru a va onora comanda, comunicandu-va cel mai scurt timp posibil.


Preluarea comenzilor - se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In mod exceptional, S.C. AMBIENT GC S.R.L. poate prelua comenzi in zilele de sarbatoare sau in cazul extinderii programului de lucru, acesta fiind comunicat in pagina de contact. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare. Confirmarea comenzii - un reprezentant de vanzari S.C. AMBIENT GC S.R.L., va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului.

Livrarea comenzii - produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare, dupa confirmarea telefonica a comenzii.

Conditii Speciale   

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari S.C. AMBIENT GC S.R.L., va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Stingatoare Incendii PSI

Hidranti

Furtune PSI Incendiu

Racorduri PSI

Accesorii PSI

stingatoare incendiu | stingatoare p6 | stingator auto | stingator pret | preturi stingatoare | hidranti interiori | hidranti subterani | cutie hidrant | furtun pompieri | furtune psi | pichete psi | verificari instalatii stingere incendiu | verificari instalatii incendiu | verificari instalatii psi | verificari instalatii hidranti

Vacanta la pensiunea Lucy Sinaia | Produse de gradina si amenajare exterioara

Toate Drepturile Rezervate @ Magazin PSI 2012 | Web Design By Pro Design Innovations

Protectia Consumatorului | www.anpc.gov.ro