Solar Ochi Ochelari de Siguranță Fotoelectric Anti-Orbire Casca Masca de Sudura Automata Ochelari de Protecție de 6 mm grosime pentru a construi

Solar Ochi Ochelari de Siguranță Fotoelectric Anti-Orbire Casca Masca de Sudura Automata Ochelari de Protecție de 6 mm grosime pentru a construi

SKU: p1012

Produs nou

22.97lei 18.38lei
Etichete: mecanism masca de sudura, kt masca de sudura, portabil de sudura ochelari, sistem solar masca, omul cu mască de sudură, fubag masca de sudura, în aer liber de sticlă speedglas, negru masca de lipire, optiva masca de sudura, ose masca de sudura.

Masca de protectie Automata a Ochilor Ochelari de protecție Solară, Ochelari de 6 mm grosime Lentile de Sudura Fotoelectric Casca pentru Constructii de Sudare

Caracteristici:

- Ochelari cu rame pot fi reglabile.

- Celule solare, baterie schimbare necesară.

- Ușor și de siguranță pentru a opera, greutate redusa design.

- Aplicabile pentru sudare cu gaz, pentru oțel de sudare, tăiere, sudare și așa mai departe.

- Acest solare întunecare automată de sudare ochelari caracteristici anti-ultraviolete, radiații infraroșii, anti-orbire.

- Automată variabilă a luminii lentile de ușor și convenabil, cu o rezistență superioară la impact, utilizarea mai sigură și asigurată.

- Cu ochelari de sudura reglabil cu umbra sunt concepute pentru a proteja ochii de scântei, și radiații dăunătoare în condiții normale de sudare condiții.

- Auto-întunecare filtru automat se schimbă de la o lumină de stat la un întuneric de stat atunci când un arc este lovit, și se revine la lumina stat atunci când sudura se oprește.

Caietul de sarcini:

Material: PC

Pachetul inclus:

1 x Ochelari de Sudura

1 x Bandă de susținere

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.


  • Casca Material: ABS
  • Alimentare: Sudare Fotoelectric
  • Comutator De Timp: Masca De Protectie Automata Ochii
  • Cartuș De Dimensiune: Solar Ochelari
  • Alimentat Cu Energie Solară: No
  • Auto-Întunecare: No
  • Numărul De Model: Ochelari De Sudura
  • Zona De Vizualizare: 6 mm grosime Lentile
  • Sensibilitatea: Ochelari De Sudura

Produse similare

Cel mai bine vandut