Refractometru portabil 3 In 1 Mână de Struguri & Alcool de Vin Refractometru (Brix, Baume și W25V/V Scale) Shockproof Cutie

Refractometru portabil 3 In 1 Mână de Struguri & Alcool de Vin Refractometru (Brix, Baume și W25V/V Scale) Shockproof Cutie

SKU: p1309

Produs nou

70.92lei 53.18lei
Etichete: metru de zahăr, testere, struguri spalier, 18 brix refractometru, alcool refractometru, refractometru alcool europa, refractometru digital bere, plastic instrument de stocare, gemolog, alcool metru.

Memento :

Draga mea, dacă ai plăti pe 11 noiembrie, vom livra 2 pipete.Ca un cadou, acum avem o varietate de cupoane care pot fi utilizate în legătură cu achizițiile.Puteți achiziționa acum și urmați magazin pentru a primi cupoane.Adăugați produsul în coșul de cumpărături și să plătească pe 11 noiembrie, prețul va fi mai favorabil.Deoarece produsele în străinătate depozite sunt pregătite în avans, cadouri nu pot fi livrate.Desigur, am promisiunea de a oferi servicii mai bune în viitor.

Noul Ambalaj Portabil 3 In 1 Mână de Struguri & Alcool de Vin Refractometru (Brix, Baume și W25V/V Scale) Shockproof Cutie

Acesta este utilizat pentru a măsura concentrația de Baume în vin, de alcool și zahăr, mini portabil, și este un cadru intim asistent pentru viața de acasă, de călătorie și de muncă.

Caietul de sarcini:

1. Interval de masurare: 0-25%Vol , 0-40%Brix,0-22Baume

2. Minim Divizie: 0.2%Vol , Cu 0,2%Brix

3. Precizie: ±0.2%Vol., ±0.2%Brix

4. (ATC) de Compensare a Temperaturii Intervalul: 10°C - 30°C

5. Lungime : 170mm

6. Greutate: 230g

Procesul de calitatea și structura:

1. Aprobat cu stricte standarde de calitate și siguranță.

2. Heavy-duty structura de aluminiu, rezistent și durabil.

3. Fabricat din cea mai mare și cea mai înaltă calitate din aluminiu si cauciuc pentru a face lumină.

4. Pad este moale și confortabil, non-alunecare de cauciuc, produsul nu este ușor să se deformeze.

5. Ușor să se concentreze și calibra, ușor de utilizat.

Principiul de tehnologie:

De exemplu, un zahar metru în principal foloseste lumina pentru a provoca refracție atunci când intră într-un alt mediu, la una medie, iar raportul dintre unghiul de incidenta sine este întotdeauna constantă.Acest raport se numește indicele de refracție.Conținutul de substanță solubilă în soluție de zahăr este proporțională cu indicele de refracție într-un mediu normal, și indicele de refracție al soluției de zahăr poate fi determinată, astfel încât zahărul metru/refractometru calculează concentrația de zahăr.

Metoda de operare: (scara este folosit aici ca un exemplu)

Puneți câteva picături de probă pentru a fi testat pe principalele prism, aproape la lumina zilei placă și verificați lectură.Ia lectură în cazul în care linia de demarcație dintre albastru și cruce albă scala gradată.Scara va oferi o citire directă a concentrației.

Calibrare:

1 .Deschide lumina zilei placă, și puneți 2-3 picături de apă distilată pe principalele prism.

2 .Țineți lumina zilei placa în direcția unei surse de lumină și privi în ocular.

3 .Uită-te în ocular și rândul său, de Calibrare.Șurub până la limita între partea superioară câmp albastru și alb inferior întâlni teren exact pe scară zero

Lista De Ambalare:

1 x Refractometru

1 Pipeta x

1 x șurubelniță

1 x Pânză de Curățare

1 x Manual de utilizare (engleză, rusă, spaniolă,

Germană, Japoneză, Coreeană)

1 x Cutie rezistenta la Socuri

FAQ

Q : de Măsurare considerente

O :

o.Vă rugăm să calibrați produsul înainte de măsurare (vă rugăm să urmați instrucțiunile de pe manual).

b.Pentru măsurarea de alcool, utilizați lichid după distilare pentru a măsura; a măsura conținutul de zahăr și concentrația de Baume, puteți măsura direct lichid.

Q: Întrebări Frecvente

O :

o.Dacă scara nu este vizibil, roti negre parte din coada de la refractometru să se concentreze pe produs.

b.Dacă scara este înclinat, roti partea neagră în mijlocul refractometru ușor să se adapteze la o scară de stat orizontale.

c.Dacă vă confruntați cu o problemă de nerezolvat, vă rugăm să ne contactați.

Q : Despre daune

O :

După ce a primit coletul, am constatat că acesta a fost deteriorat.Vă rugăm să păstrați-vă calmul, să ia o imagine sau un videoclip de produsul deteriorat, trimite-l la noi, și atunci va vom trimite un produs nou.

Povestea De Brand

YIERYI marca a fost înregistrată în 2016. Principalele produse sunt refractometre, PH-metre, tds, ce pixuri, sol metri, cântare de bucătărie, bijuterii și cântare.În scopul de a asigura corectitudinea datelor, am renuntat la low-cost cip, selectate de înaltă precizie Taiwan importate și Coreea de Sud a importat chips-uri, design-ul ales de un pix portabil-tip de design, culoare, frumos, și ușor de transportat.Toate produsele vor fi testate, calibrate și utilizate de către noi înșine pentru a se asigura că calitatea este calificată și apoi promovat.Dorim sa va aducem acest brand sănătos intra în fiecare familie și în fiecare colț al lumii, și treci mai departe visul de "lumea de dragoste, China a făcut"!


 • Origine: NC(de Origine)
 • Brix Gama: 0-40%
 • Brix Min. Div.: 0.2%
 • Interval De Măsurare: 0-40%
 • Min. Div.: 0.2%
 • Utilizare: Zahăr
 • Nume De Brand: yieryi
 • Precizie De Măsurare: 0.2%
 • Dimensiune: 170mm
 • Numărul De Model: THE01527C
 • Greutate: 230g

Produse similare

Cel mai bine vandut