KS VULTUR Cuțit Fierbinte Spuma Cutter Electric Fierbinte Cuțit de Tăiere Coarda Trusa de scule cu Lame si Accesorii de Mortezat Bord(NOI Stoc)

KS VULTUR Cuțit Fierbinte Spuma Cutter Electric Fierbinte Cuțit de Tăiere Coarda Trusa de scule cu Lame si Accesorii de Mortezat Bord(NOI Stoc)

SKU: p137

Produs nou

423.78lei
Etichete: se taie spuma, buzunar coarda cutter, cuțit, electronik cuțit fierbinte, pro bike tool kit, generator de spumă pentru spălare, microtech, cuțite kung fu, cotlet de cuțit, cutter spuma.

Caietul de sarcini:

Tensiune AC 110V 50/60Hz

Putere Max. 150W

Funcționarea intermitentă a 1/3 min

Temp.de Lama de până la 600 ° c în câteva secunde

Lungime Cablu de alimentare 3m

Produs Greutate 600g

Instalare:

NOTĂ: deconectați Întotdeauna cablul de alimentare al Termice Cutter (cutit Fierbinte)înainte de instalarea sau îndepărtarea lamelor.Permite o răcire suficientă de timp pentru lame, lama titularii și metal degetul roțile înainte de a preda.

1 - Slăbiți șuruburile de pe lama titularii cu cheia.

2 - Glisați lama sub pătrat placa de presiune până la separeu

3 - strângeți șuruburile pentru a asigura buna conexiune electrică.Nu supra-strângeți.

4 - după ce lama este ferm în loc, conectați Termică Cutter (cutit Fierbinte) Unitate într-un standard de alimentare.

Atenție:

- Termice Cutter (cutit Fierbinte) lama avea un ascuțit razor edge, pentru cele mai curate tăiat tăiate întotdeauna în direcția pe margine ascuțită.

- Exces de putere și generarea de căldură poate provoca lama titularii să se supraîncălzească care rezultă în deteriorarea unității.Utilizeze numai puterea de ieșire pentru tăiere corespunzătoare.Lama nu trebuie să fie fierbinte roșu pentru a vă deplasa prin materiale plastice expandate.

- Nu arde excesul de reziduuri pe lamă de cuțit.Lamele se va supraîncălzi, deformarea lamei și potențial supraîncălzire Termice Cutter (cutit Fierbinte) .

- Funcționează numai Termică Cutter (cutit Fierbinte), atunci când este în contact cu placa de izolatie.

- Permite lame să se răcească înainte de manipulare.O lama fierbinte poate provoca leziuni sau arsuri la suprafețele expuse.

Întreținere:

Utilizarea constantă Termică de Tăiere (cuțit Fierbinte)poate duce la unele materiale construi pe lame și alamă titularii.Acest material în exces interferează cu buna electrice și afectează performanța de lame.Alamă lama titularii și lamele pot fi curățate cu o perie de cupru.


  • Sursa De Alimentare: AC
  • Origine: NC(de Origine)
  • Materialul Lama: Din Oțel Inoxidabil
  • Mici și Mari de Mortezat Bord: kit
  • Tensiune Nominală: 110V
  • lama: B01
  • 4blad: kit
  • Nume De Brand: KS VULTUR
  • 1pc10cm-1pc15cm: kit
  • Numărul De Model: KS-KIT

Produse similare

Cel mai bine vandut