BHO din Oțel Inoxidabil 90 Gram Hota de Extractie Tub (Dewax Maneca) Închis Coloana Extractor

BHO din Oțel Inoxidabil 90 Gram Hota de Extractie Tub (Dewax Maneca) Închis Coloana Extractor

SKU: p138

Produs nou

548.47lei
Etichete: inch coloană de distilare, știai flanșă, bho extractor, 304 din oțel inoxidabil, bho, cos extractor kit, fibra de carbon sac conector, conducta de ceara, momeli max 90, 4 inel din otel inoxidabil.

Caracteristici cheie și Descriere:

Închis Coloana Presiune Extractor (Vine cu 1 an.Garanție limitată, exclude garnituri și ecrane) Acest sistem permite utilizatorului de a construi un solvent sub presiune de închidere a supapei, trăgând un vid și completarea hota, Hota va umple aproximativ 85% cu solvent inainte de presiunea internă este egală cu presiunea poate combustibil.Solventul poate se va potrivi în oricare port cu un sfat adaptor furnizat cu unele butan cutii, sfat este necesar un adaptor, nu sunt incluse Solvent de Impregnare este de așteptat să fie între 30-90 min, dar acum totul depinde de material, incepand cu congelate cutii de solvent este recomandat Acest sistem permite utilizatorului pentru a absorbi materialul înainte de a deschide valva pentru eliberarea solvent și ulei.

Kit-Ul Include Automat:

1x1.5" Solid Endcap cu Gaura de 3mm 1x1.5" Tri-Clamp Quadpod 1xStandard Presiune Clemă 2 x 1/4" high pressureball valve, FNPT, SS304. 2x1.5 "1/4" FNPT Capace 2x MNP X MJIC 3 x adaptor de sfat 1x304 din oțel inoxidabil bobina deparafinarea 1x1.5" Inel 1x1.5 "tri-clamp display garnitură Viton 100 Ochiuri (150 Microni) Garnitură 1 x Viton tri-clamp 1.5 "garnitura 1x Petro-Bandă (PTFE Conducta de Bandă). 12.2" x 7.8" (310mm x200mm)Platinum Vindecat de Silicon Non-Stick Pad

Notificare:

1.Taxele de Import, taxele nu sunt incluse în elementul de preț sau de transport de marfă.Aceste costuri sunt responsabilitatea clientului.Prin urmare, vă rugăm să verificați cu dvs. țării sau regiunii biroul vamal pentru a determina aceste costuri suplimentare înainte de a cumpăra.Aceste taxe sunt de obicei percepute de către compania de transport maritim sau atunci când selectați articolul.Asigurați-vă că pentru a diferenția suplimentare costurile de transport. 2.Vom alege corespunzătoare logistica metoda în funcție de diferite țări și le trimite clienților în cel mai rapid și cel mai sigur mod. 3.Majore din Asia, țările Europene și Americane, în general, ajunge mai devreme.Timp de transport maritim poate fi afectat de întârzieri vamale, sarbatori, evenimente, sau alte circumstanțe neprevăzute.Nu putem garanta timpul de sosire.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin mesaj înainte de a cumpăra articole. 4.În funcție de cerințele clientului, produsele pot fi personalizate, vă rugăm să furnizați informații cum ar fi dimensiunea și caietul de sarcini.desigur, dacă vă oferi desene, este mai bine.vă rog să-mi spuneți dumneavoastră design diferit.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Conexiune: Flanșă
  • Technics: Casting
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Nume De Brand: Vieruodis
  • Certificare: NICI unul
  • Tip: Bucșa
Juliusanthonymata 2021-01-27 really good 5/5
Fii primul care scrie o recenzie!

Produse similare

Cel mai bine vandut