Balon Transparent de Sticlă Bile din Sticlă LED-uri Strălucire & cu Difuzor Glob de Cristal Dormitor Desktop Home Decor Ornamente Sferă de Cristal

Balon Transparent de Sticlă Bile din Sticlă LED-uri Strălucire & cu Difuzor Glob de Cristal Dormitor Desktop Home Decor Ornamente Sferă de Cristal

SKU: p161

Produs nou

108.24lei 86.60lei
Etichete: sfera de piatra, lampa sfera, sfera de cristal, gol minge de sticlă, balonul de sticlă transparentă, Glob, ny glob de zăpadă, glob de lampă, glob harta lumii, balao crăciun.

NO:180822100850

Greutate:500gram

Dimensiune:100X100X150 mm

Vă Rugăm Memento

1.Despre Producție

Toate produseîn magazinul nostru sunt un fel de fotografiere fabrica direct.acolo a detailssize,culoare și alte informații în detalii de productie.vă rugăm să acorde o atenție.Toate produsele în stoc,puteți face comenzile.

2.Despre Transport

Va vom trimite yourorder în termen de 24 de ore de la plata,coletul poate fi urmarit in3-10 zile după livrare.

3.Despre Culoare

Pozele noastre arereal produs trage,dar din cauza diferite de iluminare și de a afișa,într-un fel andpictures pot avea o ușoară diferență de culoare,sper că știi și înțelegi.

4.Despre Ambalaj

Vom folosi safepackage,dar în cazul în care mărfurile deteriorat pe drum,vă rugăm să contactați la noi în termen de 24 de ore de la primirea coletului,va rezolva.

5.Feedback-ul

Am greatlly apreciez 5 Stele Feedback-ul POZITIV .Apreciem foarte mult sfaturile tale, care ne permite să oferim servicii mai bune pentru tine.Dacă nu există nici qusetions despre scopul, sau vrei să afli mai multe detalii despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu mine.Dacă produsul primit a fost deteriorat sau stilul greșit,vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ în primul rând.Vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând, vom face cu ea și de a lucra în cele mai bune soluții.Ta satifaction este cea mai bună motivație pentru a face mai bine.Dacă aveți alte probleme ,vă rugăm să contactați-ne E-unghii,Trademanager,Whatsapp,WeChat, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva grijile tale.

6.Despre En-Gros

Avem cele mai îndrăgite vedete de producții și cel mai competitiv preț,clienții noștri din întreaga lume.Bine ati venit la en-gros,vă rugăm să contactați-ne va oferi produse de bună andprice.


 • Tip 4: bola de cristal
 • Tip 5: esferas de navidad
 • Tip 2: glob de cristal
 • Tip 7: globus
 • Material: Sticla
 • Dimensiune: 100x100x150mm
 • Stil: Desene animate
 • Tip 3: lensball
 • Tip 1: Glob De Cristal
 • Tip 8: minge de sticlă
 • Tip 6: cadeau femme
Linkovaj 2021-01-18 Fast shipping. The goods has been very good. The snow globes see beautiful and work well. The melodies are loud and nerves after a while. Have because of below the speaker disconnected 5/5
Joshuastivers 2021-01-18 Fast shipping. The goods has been very good. The snow globes see beautiful and work well. The melodies are loud and nerves after a while. Have because of below the speaker disconnected 5/5
Fii primul care scrie o recenzie!

Produse similare

Cel mai bine vandut