Moes WiFi RF433 Smart Touch Cortina Jaluzele Comutatorul Motorului Tuya de Viață Inteligentă App Control de la Distanță Funcționează cu Alexa de Start Google

Moes WiFi RF433 Smart Touch Cortina Jaluzele Comutatorul Motorului Tuya de Viață Inteligentă App Control de la Distanță Funcționează cu Alexa de Start Google

SKU: p214

Produs nou

55.02lei 38.52lei
Etichete: pentru acasă, led rf, acasă inteligent, comutator zigbee, magpul, comutator wifi, cortina motor, orb fereastra, rf433 control de la distanță de evacuare, sonoff fob.

WiFi RF433 Smart Touch Panel Cortina Jaluzele rulouri Întrerupător(2/3 Fel) Multi-Control Tuya Inteligent App de Viață a Releului de Stare și de Iluminare Comutator Wireless MHz433 de la Distanță de Control Motorizate Motor Nevoie,Funcționează cu Alexa Ecou de Start Google

De Moes

2020 New Sosire Actualizat cu Mai Personalizate Puncte: Update1: Multi-control într-un mod mult mai ușor

Update2: un Nou modul de asociere cu WiFi+Bluetooth

Update3: lumina de Fundal ON/OFF optional

Oferă mult mai mult confort și actualizări pentru stil de viață inteligentă, cu prețul neschimbat la fel ca înainte.

Caracteristici Produs:

1.Ușor de a transforma casa ta într-unul smart cu noul funcțională puternic, inteligent cortina switch;2/3-mod multi-asociația de control pentru a controla 1 jaluzele,perdeaua obturatorului cu mai multe switch-uri cortina;control Inteligent noastre jaluzele,jaluzele perdele într-un mod mult mai ușor, cu mai multe moduri de control;RF de la distanță și de control manual perdele opțional și este disponibil între timp cu frecvență RF construit în,astfel încât grupul de control mai multe switch-uri cu un întrerupător la Distanță;realizarea multi-control prin asocierea cu alte inteligent switch-uri;poate lucra cu smart cortina motor pentru jaluzele/jaluzele pentru a realiza automatizare pentru toate perdelele de la domiciliu;adăuga nuanțe motorizate sau alte dispozitive similare pentru casa ta inteligent cu Smart Cortina Motor! (Notă:perdea de motor nu este inclus în pachet,ai nevoie de un auto-cumpărare a acesteia;RF control de la distanță comutator este inclus in pachet.)

2.Controla de la distanță dispozitive cu telefonul inteligent prin intermediul Smart Viață și Tuya App oriunde vă aflați;Compatibil cu Amazon Alexa si Google Acasă permite hands-free control vocal.

3.Reintroduceți caracteristici noi și modernizate în Viața Inteligentă Tuya Aplicație de fundal setarea comutatorului de asemenea,oferind mult mai umanizat de operare inteligent design pentru stilul de viață inteligentă;partaja cu familia și prietenii pentru un plus de confort.

4.Se potrivesc diferite tipuri de perdele, cum ar fi jaluzele/rolete/jaluzele /rulouri.Instalați Inteligent Cortina a Comuta într-o mulțime de locuri,cum ar fi birou/studiu/dormitor/ camera de zi etc.,chiar controla Tent în curtea ta.

5.Preia controlul deplin de aparate conectate cu cronometre, programe și numărătoarea inversă (1/5/30 de minute, 1 oră, de luni până duminică ,etc.) cu aplicația;O mult mai ușor modul de asociere pentru adăugarea dispozitiv cu WiFi și Bluetooth conectat;include 2 ani de garanție și rambursare de 60 de zile garanție de satisfacție completă.

ATENȚIE:RF Control de la Distanță Comutator Poate Lucra Numai cu RF+WiFi Cortina Comutator.

Specificațiile Principale:

Cortina Întrerupător:

Tensiune de lucru:AC 100-240V 50/60Hz

Sarcina de Putere≤600W

Curent:2,5 A

De Energie În Modul Standby:≤0,5 W

Temperatura De Lucru:0-80 ° C

Protocol WiFi:IEEE 802.11 b/g/n

Modul De Conectare:Zero Linie ,Linie De Foc

RF de la Distanță:

Frecventa:433 MHz

Standard Cod:1527

Comunicare Wireless:RF

Sunt Necesare Baterii*1


 • Codul Standard: 1527
 • Modul De Conectare: Zero Linie ,Linie De Foc
 • Canale De Control: 2 Canale
 • De Energie În Modul Standby: Mai mică sau egală cu 0,5 w
 • Frecvența: 433 MHz
 • Protocol WiFi: IEEE 802.11 b/g/n
 • Curent: 2.5 a
 • Tensiune De Lucru: AC 100-240V 50/60Hz
 • Comunicare Wireless: RF
 • Scara: 1
 • Numărul De Model: UE de Tip Cortina Comutator
 • Sarcina de putere: Mai mică sau egală cu 600W
 • Starea de Asamblare: Gata-de-Go
 • Caracteristici: Slot
 • Gyro: NICI unul
 • Nume De Brand: MOES
 • Viteza Max: new sosire
 • temperatura de lucru: 0-80 grade Celsius
Schmity Bye 2021-02-04 Product not received, seller proposes refund by paypal. I get a slightly lower income than paid and paypal takes a fee. Total loss 1,75 euros. 1/5
Fii primul care scrie o recenzie!

Produse similare

Cel mai bine vandut