Tuya WiFi RF Switch Socket Modul de 10A cu 2 Banda Comutator Wireless Smart Home de Start Google Alexa Echo Cronometru App Control de la Distanță

Tuya WiFi RF Switch Socket Modul de 10A cu 2 Banda Comutator Wireless Smart Home de Start Google Alexa Echo Cronometru App Control de la Distanță

SKU: p443

Produs nou

154.09lei 77.04lei
Etichete: ios acasă de automatizare, comutator tuya, led rf, acasă inteligent, conectat girier, comutator wifi, timer modul potenciometre, unitate de control comutator, tuya dimmer plug, declanșator comutator.

Notă înainte de a comanda

Acest comutator necesită baterie, nu cinetică auto alimentat comutatorul, frecvența este 868Mhz, nu poate lucra cu alte cinetică a comuta în magazinul nostru

Principalele Caracteristici: - 3 Moduri de a controla dispozitivul dvs. - Inteligent APP de Viață sau Tuya APP, Funcționează cu Ecou Alexa, Google Asistent, IFTTT, puteți controla dispozitivele inteligente direct în Google APP Acasă sau Amazon Alexa APP.

- Mini Tiny Dimensiune(47mm*42mm*23mm): puteți instala mini releu modul în cele mai multe cutii de joncțiune, și să facă priză de perete deveni smart socket (sarcina Max: 10A, 2500W) (modulul este cu 23mm thinkness, vă rugăm să verificați adâncimea de cutia de joncțiune și adâncimea de priza de perete înainte de ordine, în cazul în care nu se poate pune priza de perete înapoi în cutia de joncțiune după conectarea modulului).

- 4 Metode de Instalare Metoda 1: bandă Dublu-adezivă de instalare.Metoda 2: Montați modulul inteligent de pe perete cu șuruburi.Metoda 3: Instalați în spatele o priză de putere.Metoda 4: Instalați spatele tavan suspendat.

- Control vocal: Acest comutator modulul funcționează cu Amazon Echo și Google acasă pentru a gestiona dispozitivele cu ajutorul Smart Viata de calificare în Alexa App cu vocea ta.

- Control de la distanță: puteți controla aparatele de uz casnic ON / OFF pe Viață Inteligentă / Tuya APLICAȚIE prin intermediul internetului.Nu e nici o limită de distanță și de timp.Smart life APP puteți descărca în App Store și Google Play.

- Aplicabile pe scară largă: mini smart relay module aplicabile pe scară largă pentru aproape toate tipurile de aparate de uz casnic și lămpi.Smart Life vă permite să porniți de la distanță conectat electrocasnice ON / OFF de oriunde, în orice moment.

- Cota de Dispozitiv: O cheie de repartizare, cu această funcție, 1 dispozitiv pot fi partajate cu membrii familiei sau prieteni.

- Funcția de sincronizare: a numărătoarea inversă/programat/bucla cronometre pentru a controla electrocasnice on/off automat.Și puteți seta timer programe pentru a menține o viață ușoară.

- Creare Grup: puteți crea un grup de cum vă place, atunci puteți gestiona dispozitivele dvs. mai eficient.

- Familia Setări: puteți adăuga membri de familie în APLICAȚIA și de a gestiona toate dispozitivele inteligente în camera de zi, dormitor, sufragerie, bucatarie, birou, camera copiilor, etc.

Caietul de sarcini Input / Output Voltage : 100-250VAC Max.Sarcină: 10A Max.Putere: 2500W Dimensiuni: 47mm*42mm*23mm

Cum de a adăuga un nou dispozitiv, prin intermediul Smart Life APP?

Ce e în cutie?Mici Modulul Inteligent(cantitatea în funcție de opțiunea dumneavoastră) 1* Control De La Distanță 1* suport Magnetic pentru control de la distanță 2* Dimensiune Mini WiFi Module 1 * Șurubelniță 2 * Șuruburi 1 * bandă Dublu-adezivă 1 * Ghid de Utilizare engleză pentru Cabluri 1 * Ghid de Utilizare engleză pentru APLICAȚIE și de Control Vocal 1 * Albastru sârmă pentru cabluri, dacă este necesar, 1 * Maro sârmă pentru cabluri, dacă este necesar

Q&A Întrebare: de Ce prețul este atât de competitiv?Răspuns: Suntem QCSMART oficial magazin.Suntem un producător de produse inteligente de origine, putem accepta comanda de masă și pot oferi suport tehnic.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări.Întrebare: Despre Produs Răspuns: Toate produsele vor fi pe deplin testate înainte de nava de la fabrica noastră, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebare pentru produsele noastre.Intrebare: trebuie sa platesc taxe vamale?Răspuns: Fiecare țară are propria obligație politică, QCSMART nu pot să-ți promit asta.Dar dacă aveți orice cerințe, vă rugăm să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

S-ar putea place


 • Curent: 10A
 • Garanție: 1 An
 • Tip Baterie: CR2032 monedă acumulator, inclus în întrerupătorul
 • Numele APP: Viața Inteligentă / Tuya
 • Nume De Brand: LoraTap
 • Control De La Distanță: A, B 2 moduri de control, de până la 30m
 • Numărul De Model: SS712KWS
 • Tip Comutator: APP de control
 • WiFi Inteligent Comutator: Face priză obișnuită sau o lumină deveni inteligent
 • Tip De Element: Switch-uri
 • App: Aplicație gratuită, suport Android sau IOS
 • Max. Putere: 2500W
 • Material: Plastic
 • Caracteristici: Mini Dimensiune mica(47mm*42mm*23mm)
 • Certificare: ROHS

Produse similare

Cel mai bine vandut