10buc Digital de Bucatarie de uz Casnic pentru Gătit Termometru Senzor de Temperatură Sondă de GRĂTAR De Bucătărie Alimente Instrumente cu cutie de vânzare cu amănuntul 40% off

10buc Digital de Bucatarie de uz Casnic pentru Gătit Termometru Senzor de Temperatură Sondă de GRĂTAR De Bucătărie Alimente Instrumente cu cutie de vânzare cu amănuntul 40% off

SKU: p727

Produs nou

119.98lei 71.99lei
Etichete: cutie senzor, classic bbq termometru, ts grătar termometru, caz pentru senzor de umiditate, esy grătar termometru, dl grătar termometru, grătar bun termometru, cabina de temperatura, mare grătar termometru, cazul senzorului.

Digital de Bucatarie de uz Casnic pentru Gătit Termometru Senzor de Temperatură Sondă de GRĂTAR De Bucătărie Alimente Instrumente cu cutie de vânzare cu amănuntul

· REACȚIE INSTANTANEE: digital termometru de carne display LCD de acest AMIR Gătit Termometrul arată temperatura corectă rezultatele în aproximativ 3 secunde.

· AUTO ÎNCHIDE: bbq termometru oprește automat după 10 minute după ce nu îl utilizați.Perfect pentru carne, lichide, alimente, bomboane de călire în bucătărie și de gătit în aer liber.

· Gama LARGA de TEMPERATURA INTERVAL: intervalul de măsurare al nostru termometru de gătit este de la -50°C (-58°F) la 300°C (572°F) face ca aceste ustensile cel mai bun pentru a utiliza atunci când grill pe gaz grătar sau cuptor, face bomboane, folosind ulei fierbinte pentru a prăji adânc, bere și vin și chiar a face brânză și pâine.

· De DESIGN EXCELENT: Noastră instantanee citit termometre folosesc anti-corozive materiale care nu va rugini, în orice caz, și de 5.9-inch-lung sonda te tine de la a arde mâinile tale în timp ce de măsurare.

· PRODUS DURABIL: din 304 din oțel inoxidabil și are o viață lungă de viață a Bateriei, foarte ușor de a schimba bateria.

Acesta este un frumos, precisă și ușor de utilizat termometru digital cu o sondă subțire.Termometrul digital este usor de transportat oriunde.Perfect pentru interior bucătărie și în aer liber, curte, gratar activități.

Interval De Temperatură: -50°C+300°C ( -58°F +572°F)

15 minute de oprire automată pentru economisirea energiei (opțiune)

Rezoluție: 0.1 °c / °f

Precizie: 0.0°C la +80°C ( ±1°C sau 2°F) , alte range ( ±5°C - 10°C 10°C - 20°F)

Baterie buton (nu sunt incluse): 1 X AG13 (de Asemenea, Numit LR44), 1.5 V

Culoare:Negru + Rosu + Argintiu

1. Pentru a evita zgârierea de vârf de sondă atunci când se utilizează produsul.

2. Nu utilizați termometrul digital într-un cuptor închis.

3. Curățați gătit termometru și sondă cu o cârpă umedă înainte și după utilizare.

10 x termometru Digital (baterie nu sunt incluse)

10 x Manual de limba engleză


  • Nume De Brand: JUANJUAN
  • Stil: handheld
  • Putere Tip: baterie buton
  • Utilizare: De uz casnic
  • Numărul De Model: 03
  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiunea De Afișare: 1.9 Inci & Sub
  • Tip Display: Digital
  • Teoria: Termometre De Uz Casnic
  • Max Măsurare A Temperaturii: 120°C Și Mai Sus

Produse similare

Cel mai bine vandut