100 Buc 2L 4L 8L Flux Constant Dripper Presiune Compensatoare Emițător Durabil de Irigare prin Picurare Apă Regulator de Debit Constant Dripper

100 Buc 2L 4L 8L Flux Constant Dripper Presiune Compensatoare Emițător Durabil de Irigare prin Picurare Apă Regulator de Debit Constant Dripper

SKU: p728

Produs nou

52.23lei 39.16lei
Etichete: banda de irigare prin picurare, cablu ir emițător, cu efect de seră de aspersoare, dripper apă, ușor de irigare prin picurare, picurare irigare de vânzare, mucegai plăcintă, aspersoare de apă, min apă regulator de presiune, de sex masculin satisfayer.

Caietul de sarcini: denumire Produs:2L 4L 8L Flux Constant Dripper Trei Dimensiuni pentru a alege: 2L 4L 8L Presiune: 1.5-4.0 bar Debit: 2L/H sau 4L/H sau 8L/H, fix fluxul drippers Material: plastic de Înaltă calitate, Interfață dimensiune: 4/7 mm furtun de Ambalare: 100buc Caracteristică: Presiune compensate.Compensare constantă presiunea de ieșire, indiferent de modificările de presiune.De auto-curatare.Are un 1/4-inch barb fir de conexiune.Presiunea compensatoare (1.5-4 bar), indiferent de presiunea constantă a debitului de apă.Se potrivesc pentru mult timp rând plante și picurare, udare plante individuale.Fluxul de apă este de 2L/H sau 4L/H sau 8L/h dripper.aceasta este o comună de mărime folosit pe apa, sisteme de filtrare, răcitoare de apă, și așa mai departe.Produse folosind noua din plastic de înaltă calitate, stabil, de calitate, se poate folosi pentru o lungă perioadă de timp.Este acceptat pe scară largă de către utilizatori.Rețineți Că este manuală de măsurare, poate fi de 1-2mm de eroare.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc.

Transport ◆ Noi, de obicei, nava comanda dvs. în termen de 48 de ore după ce primim plata.

◆ Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, de obicei dura 10-30 de zile prin poștă(Psi-mag.ro Standard de Transport maritim,epacket,china post air mail, etc).

◆ Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, dar încă nu a primit element, vă rugăm să ne contactați și noi vă va ajuta să se extindă de Protecție momentul comenzii.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați un minut pentru a ne lasa un positiver feedback-ul cu 5 stele. 2. Când aveți orice problemă,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție.Trebuie să încercați cele mai bune noastre pentru a vă ajuta.


  • Numele: 2L 4L 8L flux Constant
  • Tip Aspersor: dripper
  • culoare: Rosu Gri Verde
  • Dimensiune racord: 4/7mm furtun
  • Ambalare: 100 Buc
  • Nume De Brand: Vorbim Mulțumit
  • Tip: Aspersoare
  • Debitul: 2L 4L 8L
  • Numărul De Model: 10830 10831 10832
Prepteep 2020-09-25 Not a drop of water comes out, the inner membrane or is badly placed or poorly designed, I won't buy it again. 1/5
Fii primul care scrie o recenzie!

Produse similare

Cel mai bine vandut