DIY Electronice Pom de Craciun 3 Culoare Intermitent Acasă Electric Petrecere de Anul Nou Decorare Stralucitoare Pomul de Crăciun Ornamente de Kit

DIY Electronice Pom de Craciun 3 Culoare Intermitent Acasă Electric Petrecere de Anul Nou Decorare Stralucitoare Pomul de Crăciun Ornamente de Kit

SKU: p998

Produs nou

18.38lei 11.01lei
Etichete: electron kit, stralucitoare perete, electric decorare pom de crăciun, diy kit de electroni, stralucitoare copaci, arduino kit transport gratuit, crăciunul copac, cutie mod, gama de pomi de crăciun cu fibre optice, perie pentru biberoane copac.

Caracteristici:

1. De înaltă calitate PCB bord: PCB design de circuit este rezonabil și frumos, linia este chiar și ordonat, și ecran de mătase este clar și curat.

2. Design unic: mic pom de Crăciun kit-ul este compus din doua placi de lumină și o lumină placa de baza, formând un copac-ca forma.Led-urile de pe cele doua placi de lumina flash alternativ ca apa care curge pe copac în formă de bord, care are un foarte frumos efect.

3. Compact și portabil: fiind atât de mini și lumină-greutate, acest produs nu ia mult spațiu și poate fi ușor de luat.

Descriere:

Acest diy jocuri de învățare cu forma de pom de crăciun, după asamblate, destinate pentru electronice iubitori, studenți și începători, de a practica electronice cunoștințe și abilități de lipit.

Caietul de sarcini:

Culoare: galben, verde și albastru

PCB Culoare: verde

Material: componente electronice

Tensiune de lucru: Dc 4.5-5v

Putere: 3 x baterii aa sau adaptor de alimentare usb

Dimensiune: 60x60x136mm

Numărul LED: 36 led-uri

Pachetul Inclus:

1* pom de Craciun electronic kit

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.


  • Luminos: Da
  • Greutate: Christmas tree
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: 60G
AshleyLewis8643 2020-12-19 quickly delivered 5/5
Fii primul care scrie o recenzie!

Produse similare

Cel mai bine vandut